top of page

ÜCRETSİZ DETAYLI BİLGİ VE RANDEVU İÇİN ARAYIN
UYKUSUNDA SORUN YAŞAYANLAR SİZLER İÇİN MERSİNDE SGK ANLAŞMALI BİR TEDAVİ MERKEZİMİZ VAR!
UYKU TESTİ OLMAK İÇİN YADA ZATEN UYKU TESTİ OLDUYSANIZ VE UYKU TESTİNDEN SONRA KULLANMANIZ GEREKEN CİHAZLAR (CPAP - OTOCPAP - BPAP) HAKKINDA BİLGİ ALMAK VE SGK YARDIM SÜREÇLERİNİ ÖĞRENMEK İÇİN YUKARIDAKİ NUMARAYI ÜCRETSİZ ARAYIN.

Neden sürekli uykum var

Kontrol edilemeyen esneme, ağır göz kapakları ve gün içinde uykuya dalmak için güçlü bir dürtü, aşırı uykululuk belirtileridir. Uyanık kalmaya çalışmak okuldaki ve işteki performansı düşürebilir, sosyal ve kişisel ilişkileri zorlayabilir ve araba kullanırken ciddi riskler yaratabilir. Sürekli uyku hali yaşıyorsanız, “neden sürekli uykum var?” diye merak etmeniz normaldir. Aşırı uykulu olmanın en yaygın nedenleri uyku yoksunluğu ve uyku apnesi gibi rahatsızlıklardır. Depresyon ve diğer psikiyatrik sorunlar, stres, kronik hastalıklar, ağrı sendromları, bazı ilaçlar ve beyni ve vücudu etkileyen tıbbi durumlar da aşırı gündüz uykusuna neden olabilir. Yorgunluk ve uykusuzluk farklı durumlardır. Yetişkinlerin en az %40'ı haftanın 3 gününden fazla uykusuzluk ya da aşırı gündüz uykusu durumu ile karşılaşmaktadır. Aşırı gündüz uykululuğunu tanımak, sorunu çözmeye yönelik ilk adımdır. Nedenini belirlemek ve uyku alışkanlıklarını iyileştirmek için bir doktorla çalışmak günlük üretkenliğinizi, ruh halinizi ve genel sağlığınızı iyileştirebilir. Aşırı uyku hali olan çoğu insan için rahatlama mümkündür. Optimal tedavi, spesifik nedene veya katkıda bulunan faktörlere dayalı olarak her kişiye göre uyarlanır.


*İşlemlerimizde kullandığımız her ürün Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanmaktadır. *Sizlere sağlıklı bir ortam sunmak için kliniğimizi ULV sisleme makineleri ile düzenli olarak dezenfekte ediyoruz.


Horlama, Kilo alımı, uykusuzluk, nefes kesintisi, uyku apnesi, yorgunluk, insomnia, Hastalarımızın %90'ı sonuçtan memnun. Mersin Uyku Hastalıkları Merkezimizden bilgi alın.

Mersin Uyku Merkezi - Uyku apne horlama tedavisi

www.mersinuyku.com

Bilgi & Randevu

0505 076 51 29

Neden sürekli uykum var?

bottom of page